★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Vores ydelser tilbydes
i København & på hele Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Hvilken service har du brug for?

  Vi kan sige, at ved at have været i branchen i over 15 år, kan vi nu tilbyde jer alt inden for gulvservice, gulvbelægning, designer gulve og behandlinger.

  Med vores team af dygtige folk, der er specialiseret i gulvservice, gulvbelægning, designer gulve og behandlinger, er du sikret et resultalt ud over normalen hver gang.

  Gulvbelægning
  Gulvafslibning
  Behandlinger
  PU gulve
  Epoxy gulve
  Slibning af terrasser
  Slibning af bordplader
  Slibning af trapper

  Fandt du ikke hvad du ledte efter?

  Så tøv endelig ikke med at kontakt os – sammen finder vi den bedste løsning.

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater vi leverer.

  Slibning af mellem køkken

  fra 2.200,-

  Eksl. moms
  Gulvslibning inklusive ludbehandling af gulve

  fra 9.600,-

  Eksl. moms
  Lægning af sildebensparket gulv

  MEST POPULÆRE

  fra 36.000,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Hvorfor skal du vælge os som din gulvmand?

  Vi kender til de produkter, vi benytter os af, og går hverken ned på materialer eller det endelige resultat, vi leverer.

  Nedenfor finder du vores udvalg i services. Læs meget mere om det her på siden – ellers kan du kontakte vores kundeservice, som sidder klar, hvis du har nogle spørgsmål eller mangler vejledning til vedligeholdelse af dine gulve.

  Professionel gulvarbejde udføres for privat & erhverv i København & på resten af Sjælland

  Med en lokation i hjertet af København, kan du finde os i centrum af arbejdet hos både private og erhverv.

  Vores brede vifte af ydelser idenfor gulvservice strækker sig langt, både de små og større projekter vil blive taget hånd om lige efter dine ønsker og behov.

  Du vil som kunde være sikret, at et team af erfarne fagfolk står bag udførelsen af dit næste projekt – og sammen skræddersyer vi de bedst mulige resultater.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Vi lægger jeres nye trægulve på hele Sjælland

  Efter mange års erfaring med belægning af trægulve, vil vi med vores dygtige specialister kunne tilbyde montering af sildebensgulv i egetræsparket. Vi afretter det eksisterende gulv i form af slibning og spartling for derefter at montere egetræsparket gulvet i sildebensmønster.

  Efterfølgende afsliber vi gulvene samt behandler med ét produkt fra vores lange række af produkter af høj kvalitet – og derved vil dit nylagte gulv være fundament for mange års fremtidige minder.

  Designer gulve med Artifex Coetus

  Vi tilbyder en variation af forskellige former for designer gulve og følger nøje med i tidens trends. Ud af de mange populære muligheder er der to valg, der ofte går igen inde for designer gulve: epoxy gulve og polyurethan gulve (også kendt som PU-gulve).

  Begge former for gulv har egenskaber og kvaliteter, der er stærkt eftertragtede – såsom en slidstærk robusthed og deres gummilignende tekstur, som beskytter både store og små ved eventuelle fald.

  Derved finder du gerne denne type gulv i institutioner og diverse sportshaller.

  Indhent et tilbud