★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Slibning af trapper i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Renovering af trappeopgange

  Vi har renoveret et større antal af trapper i private hjem samt stået for slibning af en masse trappeopgange i København igennem årene.

  Overvejer du at få gjort noget ved din trappe, så kontakt Artifex Coetus og få et resultat ud over det sædvanlige. Vi har et stort udvalg i behandlinger, som vi altid står klar til at guide og vejlede jer i – til det resultat I er ude efter.

  Udover afslibning, tilbyder vi også følgende behandlinger til trapper:

  Lakering af trappe
  Ludbehandling af trappe
  Oliebehandling af trappe
  Hårdvoksolie på trappe

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning af trappe inkl. ludbehandling

  fra 2.600,-

  Eksl. moms
  Slibning af trappe inkl. lakering

  fra 3.000,-

  Eksl. moms
  Slibning af trappeopgang

  MEST POPULÆRE

  fra 11.700,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hvorfor skal du vælge os til renovering af jeres trappe?

  Vi tilbyder at renovere jeres trappe i form af slibning og behandling efter jeres ønske og eventuelt maling af vanger, fodspark eller hele trappen.

  Der er mange muligheder til at få en ældre trappe til at se pæn og moderne ud igen.

  Afslibning samt behandlinger af trapper & trappeopgange

  Vi tilbyder en variation af efterbehandling af trapper efter afslibning.

  Vi anbefaler dog altid en af de stærkere behandlinger som en 2-komponent lak, eller en 2-komponent olie, da trapper er ekstra udsat for koncentreret trafik.

  Gives der en almindelig boliglak på en trappe, ville I slide igennem lakken forholdsvist hurtigt.

  Korn i lakken? For at undgå glatte trappetrin har vi en lak i vores sortiment, som der er små fine korn i, der giver en skridsikker overflade, så I er fri for at have større klistermærker eller tæpper på jeres trappe.

  Afmontering og renovering af trappetrin

  Hvis trappen er bygget så trappetrin kan afmonteres, så tilbyder vi også at afmontere jeres trappetrin. Vi tager dem med ud på vores værksted, hvor vi afsliber dem og derefter behandles efter jeres ønske.

  De kan på vores værksted få lov at ligge og tørre under rette forhold. Vi pakker alle trinnene ind, så de er godt beskyttet og kører dem tilbage til kunden, hvor vi monterer dem lige så forsigtigt igen.

  Din garanti for et godt samarbejde

  5-stjernet service
  En 5-stjernet service får du hos Artifex Coetus. Vi leverer altid et resultalt, som vi havde lavet hjemme hos os selv.
  Skridsikre trappetrin
  Vi har i vores sortiment en lak, hvori der er blandet små korn i for at give en skridsikker overflade og derfor slippe for grimme alternativer.
  Afmontering af trin
  Ved lejlighed tilbyder vi at afmontere jeres trappetrin - for derefter at slibe & behandle for at opnå det bedst mulige resultalt.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud