★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Afslibning af terrasser på hele Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Afslibning af terrasser udføres i sommerhalvåret

  En terrasse renovering kan gøre underværker. Vi renoverer dem i form af en afslibning og efterfølgende behandling med en olie, som er super modstandsdygtig mod det voldsomt skiftende vejr, vi nu har her i Danmark.

  Vi sliber også propper ned ved nylagt terrasse, hvis det skulle være tilfældet, at det er monteret.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning og behandling med 1-komponent olie

  fra 6.000,-

  Eksl. moms
  Slibning og indfarvning af terrasse

  fra 6.800,-

  Eksl. moms
  Slibning og behandling med 2-komponent olie

  MEST POPULÆRE

  fra 8.000,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Ønsker du en lækker terrasse & et godt udemiljø?

  Artifex Coetus er dit foretrukne valg. Vi har mange års erfaring og dygtige håndværkere med sans for kvalitet.

  Vi renoverer jeres terrasse i form af rensning, slibning samt oliering.

  Renovering & nybyg af terrasser i København & på resten af Sjælland

  Står I med tanken om at få bygget en ny terrasse eller renoveret jeres eksisterende, kan vi også arrangere dette. Med vores dygtige tømresamarbejde kan vi sørge for, I kan få et særligt godt tilbud, da vi vil færdiggøre terrassen med slibning & olie behandling efter terrassen er bygget.

  Når du bestiller et tilbud, vil vi hurtigst muligt komme ud forbi til en snak omkring hele processen, se de forskellige behandlingsmuligheder vi kører med og give jer et tilbud på jeres terrasse. Det hele er naturligvis uforpligtende og gratis.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Oliering af terrasse
  Trænger terrassen til en afslibning og efterfølgende oliebehandling? Så kan du med ro i maven få Artifex Coetus ud til jer.
  Indfarvning
  Vi tilbyder indfarvning af jeres terrasser i en variation af farver, det er kun fantasien der sætter grænserne.

  Behandling af jeres nyslebet terrasse

  Når du vælger at få renoveret din terrasse igennem Artifex Coetus, så er du sikker på, at du får det resultalt, du drømmer om.

  Og med vores brede udvalg i olier fra Rubio Monocoat kan vi sikre dig, at du får et resultalt ud over normalen. Du kan se mere til deres produkter her: Rubio Monocoat.

  Når vi behandler med Rubio Monocoats produkter, kan vi med garanti levere et resultalt, vi kan stå inde for hver gang – samt vores leverandører kan stå inde for hver gang.

  For hvis du ønsker dine træoverflader skal holde i længst mulig tid inden det skal skiftes ud, så er Rubio Monocoat et oplagt produkt til at beskytte din terrasse eller bordplade.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud