★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Afslibning af bordplader i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Renovering af bordplader udføres i København & på resten af Sjælland

  Ved en afslibning af jeres træborde, om det er jeres køkkenborde, spisebord eller et helt tredje bord, så sliber vi det ned til råt træ.

  Det gør vi over flere omgange med forskellige korn, vi starter som regel med en korn 60-80 for at til sidst slutte af med korn 180-220 for at opnå et lækkert blødt resultalt efterfølgende.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning af spisebord

  fra 1.500,-

  Eksl. moms
  Slibning af mellem køkken

  fra 2.200,-

  Eksl. moms
  Slibning af stort køkken

  MEST POPULÆRE

  fra 2.500,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hvorfor skal du vælge os til slibning af dine bordplader?

  Vi giver jer altid den bedste rådgivning til, hvordan I skal vedligeholde jeres bordplade i fremtiden, for at fremme levetiden på den så længe som muligt.

  Renovering af køkkenborde

  Når vi renoverer køkkenborde, så skal I ikke bekymre jer om at få afmonteret vask, armatur, kogeplade eller andet, da vi med stor forsigtighed sliber op til de forskellige udfordringer, der dukker op – og skraber til sidst lige så fint rundt om og tager resten med hånden.

  I kan med ro i maven ringe til Artifex Coetus og bestille en tid til renovering af jeres bordplader for derefter at sætte jer tilbage og slappe af, imens vi sørger for, at jeres borde er klar til en masse år endnu.

  Vi har over 50 farver olie i vores sortiment

  Farvevalg? Ja, det kan godt være lidt af et projekt bare at skulle finde den rette farve til jeres bordplader med den store verden af farver, som Rubio Monocoat tilbyder.

  Der kommer vi til hjælp, da vi har deres farveudvalg på egetræsstave som prøver, for at I kan få en idé om, hvilken farve I er ude efter.

  Vi tilbyder også altid at lave farveprøver med forskellige farver olie på jeres bordplader under renovationen for at i kan se hvordan de enkelte farver ser ud på præcis jeres bordplade efter en afslibning.

  Du kan læse mere om Rubio Monocoats produkter her.

  Certificerede produkter

  Når I vælger at få renoveret jeres bordplade gennem Artifex Coetus, anbefaler vi altid efter en afslibning, at der behandles med et produkt fra Rubio Monocoats 2-komponent olie.

  Det gør vi blandt andet fordi den har flere vigtige certifikater, som indoor air comfort gold og food compaire, som gør at produktet er testet og godkendt til eksempelvis at kunne bruges på skærebræt, legetøj, bordplader m.m. uden det på nogen måde er skadeligt for dig og dine omgivelser

  Din garanti for et godt samarbejde

  Bordplade afslibning
  Med Artifex Coetus er du sikret et resultalt, der både er slidstærkt, modstandsdygtigt over for væsker og fødevarecertificeret.
  Slidstærkt olie
  Igennem en årerække har vi testet et større antal produkter & er kommet frem til et produkt, vi kan stå inde for hver gang.
  Spiseborde
  Vi tilbyder renovering af både køkkenborde, spiseborde & sofaborde. Det foregår med en afslibning og behandling.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud