★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Råd & vejledning

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Råd og vejledning til dine gulve

  På denne side kan du finde råd & vejledning til vedligeholdelse samt efterbehandling af dine gulve, trapper, bordplader eller terrasser, som er udført af Artifex Coetus.

  Hvis du skulle have nogen spørgsmål, som ikke står besvaret her, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via nedenstående knapper.

  Pleje og vedligeholdelse af lakerede gulve

  For at holde dine lakerede gulve pæne i længst mulig tid, er det vigtigt at pleje dem korrekt.

  Det gør du ved at bruge almindelig støvsuger, moppe og klude til den daglige rengøring af lakerede gulve

  Ønsker du at gulvene skal vaskes, er det vigtigt at du bruger en sæbe, der er beregnet til lakerede gulve, og at du ikke efterlader overskydende vand på gulvene efter vask.

  Pleje og vedligeholdelse af olierede gulve

  Når du skal vedligeholde dine olierede gulve, og holde dem pæne i længst mulig tid, skal de også plejes med de rette produkter.

  Det gør du ved at bruge almindelig støvsuger, moppe og klude til den daglige rengøring af olierede gulve.

  Ønsker du at vaske dine oliebehandlede gulve, er det vigtigt at du benytter et plejeprodukt til olierede gulve.

  Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge til at vedligeholde dine gulve, trapper, bordplader eller terrasser, så kontakt vores kundeservice via nedenstående knapper.

  Pleje og vedligeholdelse af ludbehandlede gulve

  Vedligeholdelse af dine ludbehandlede gulve, så de holder sig pænest i længst mulig tid, kræver at du plejer dine gulve med de korrekte produkter.

  Det gør du ved at bruge moppe, støvsuger og klude til den daglige rengøring af dine ludbehandlede gulve.

  Lud & sæbe – ønsker du at vaske dine ludbehandlede gulve, er det vigtigt at du benytter et plejeprodukt til ludbehandlede gulve. Det er eksempelvis en sæbespåner til ludbehandlede gulve – den fås i neutral og hvid.

  Lud & olie – hvis du ønsker at pleje dine lud- & oliebehandlede gulve, skal du i stedet bruge en oliepleje, da det er olien, der er det øverste lag behandling – og derfor er dét, der skal vedligeholdes.

  Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal bruge til at vedligeholde dine gulve, trapper, bordplader eller terrasser, så kontakt vores kundeservice via nedenstående knapper.

  Din garanti for et godt samarbejde

  Skridsikre trappetrin

  Vi har i vores sortiment en lak, hvori der er blandet små korn i for at give en skridsikker overflade og derfor slippe for grimme alternativer.

  Over 20 års erfaring

  Med vores brede erfaring inden for gulvbranchen, er vi et sikkert valg, når I skal have renoveret jeres gamle gulve eller I skal have monteret nogle nye.

  Din lokale gulvmand

  Med placering i København er vi centralt placeret for at kunne dække det størst mulige område på Sjælland.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud