★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Polyurethan gulv i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  PU gulve

  Polyurethan gulve, der også kendt som PU-gulve, er stærkt eftertragtede da belægningen har en helt fantastiske belastningsevne, en overflade der er nem at rengøre og en stor bred vifte af farver.

  Polyurethan gulve har en stor popularitet og derved fravælger flere linoleumsgulve og vinylgulve, da polyuretanet er utrolig unikt og gør det svært at sammenligne med.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hos Artifex Coetus finder du de dygtigste gulvfolk i branchen

  Polyurenthan gulve ser man anvendt i private hjem, i erhvervsbranchen samt offentlige institutioner.

  Daginstitutioner, boligejere og mange andre har set de mange fordele, der findes i den “grønne” gulvtype som PU er.

  Hvor bliver polyurethan gulve brugt?

  Du vil kunne anvende PU gulve både indendørs og udendørs, da det har flere af de kvaliteter, som mange vægter højt.

  Du vil roligt kunne rengøre og vedligeholde PU nemt, da det er vandtæt, resistent overfor diverse rengøringsmidler og utroligt slidstærkt. Med andre ord kan du med fordel trygt benytte polyurethan gulve i hele huset.

  Det er ikke ved første øjekast, at du lægger mærke til PU gulve, men det effektive flotte gulv ses i hverdagen flere steder end du tror.

  Du finder det for eksempel:

  Og mange andre steder.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Ønsker du et blødt gulv til børneværelset?

  Et polyurethan gulv er fleksibelt og blødt uden nogle former for samlinger, derved er der mange der kalder det for et fugefrit gummigulv.

  Et af gulvets mange fordele er, at det har en effekt, der fungerer lyddæmpende fra både tunge fodtrin og bump, for eksempel fra legetøj der bliver tabt.

  I gulvets evne til at være støddæmpende og støjreducerende er også en grund til at flere daginstitutioner, skoler og sportshaller benytter sig af PU-gulve.

  Den lange liste med mange dygtige egenskaber gør nemlig at PU bliver det fortrukne valg i de større lokaler og forsamlingssteder med højt støjniveau, daglig belastning og aktivitet.

  Et gummigulv i polyurethan vil også kunne være med til beskytte både børn og voksne mod diverse skader, hvis der skulle opstå uheld såsom fald.

  Din garanti for et godt samarbejde

  PU gulve

  Hos Artifex Coetus kan du få leveret PU gulv - eller gummi gulv, som det også populært bliver kaldt.

  Designer gulve

  Står du med tanken om at få lavet et gulv som er over normalen, så tilbyder vi flere former for designer gulve.

  5-stjernet oplevelse

  Med Artifex Coetus får du en 5-stjernet oplevelse, som du ikke får andre steder. Kontakt os i dag og bestil et gratis & uforpligtende tilbud.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud