★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Oliebehandling i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Oliebehandling af trægulve

  Vi tilbyder oliebehandling af jeres gulv efter afslibning i København & på hele Sjælland.

  Vi har afslebet og behandlet gulve i mere end 20 år, og er derfor de rette folk til opgaven.

  At gulvet får den rette behandling gør, at gulvets levetid forlænges og derfor ikke behøver at blive skiftet lige så ofte.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning & behandling med 2K olie

  fra 5.600,-

  Eksl. moms
  Slibning & indfarvning af gulve

  fra 7.500,-

  Eksl. moms
  Slibning inklusive oliering af gulve

  MEST POPULÆRE

  fra 12.500,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Vi er et sikkert valg inden for oliering af gulve

  Oliebehandling af trægulve er blevet et ekstremt populært valg inden for behandling af trægulve, da det giver en lækker mat overflade.

  Det er det også, fordi der er kommet et kæmpe udvalg inden for olieprodukter til behandling af trægulve, træbordplader og træterrasser.

  De fås i utallige farver fra de forskellige producenter samt fås i forskellige slidstyrker.

  Hvorfor skal du vælge olie som behandling?

  Oliering som behandling efter en afslibning er et populært valg på parketgulve, specielt sildebensparket & rodeparket gulve i egetræ. Vi har slebet og olieret gulve i over 20år, så vi kan sige, at vi er et kvalificeret bud som din gulvmand.

  Vi har gennem en længere periode afprøvet de forskellige olier, for at finde frem til de produkter, der er bedst på jeres gulve, såvel som på jeres bordplade.

  Der er 3 forskellige produkter, fra 2 forskellige producenter, som vi benytter i vores sortiment til behandling af gulve, bordplader og terrasser.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Et slidstærkt gulv

  Alle de olier vi tilbyder fra vores sortiment, kan også fås som 2-komponent, som er en ekstra slidstærk olie, der også er super modstandsdygtig overfor væsker m.m.

  Efter det store udvalg der er begyndt at komme i 2-komponent olier, anbefaler vi stort set altid en 2-komponent olie, da vi så opnår det bedste resultalt, som er nemmest at vedligeholde samt holder i længst mulig tid, før det skal afslibes igen.

  Vi tilbyder altid at komme ud forbi og besigtige opgaven, måle den op samt snakke processen igennem med jer, for at I får den bedst mulige oplevelse med Artifex Coetus. Det gør vi selvfølgelig gratis & uforpligtende.

  Indfarvning af gulve

  Efter flere år mere indfarvning af trægulve i olier, kan I trygt bruge Artifex Coetus som jeres fagfolk til jeres gulvrenovation.

  Vi har stor erfaring inden for indfarvning af gulve i forskellige farver – fra hvid og sort til rød og grøn. Mulighederne er store inden for farver af olier.

  I tilfælde af, at vi ikke kan fremskaffe den farve I præcis ønsker, så blander vi også selv olierne for at finde den farve, I er ude efter.

  Behandling med sæbe

  Sæbebehandling kan også gives uden lud i bunden som grundbehandling. Men det er ikke noget, vi anbefaler, da det beskadiger gulvene over årene, og de er meget svære at få pæne igen.

  Vi anbefaler altid, at der gives lud under sæbe-efterbehandling. Sådan opnår I det resultalt, der holder i længst mulig tid samt er lækkert at gå på.

  Din garanti for et godt samarbejde

  5-stjernet service

  En 5-stjernet service får du hos Artifex Coetus. Vi leverer altid et resultalt, som vi havde lavet hjemme hos os selv.

  Speciale i indfarvninger

  Vores team har opbygget et speciale indenfor indfarvninger af trægulve i mange forskellige farver.

  Certifikater

  Vores produkter er nøje udvalgt og har alle de rigtige certifikater som Eurofins indoor air comfort Gold og Food contact compliance.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud