★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Ludbehandling af gulv i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Ludbehandling af trægulve

  Vi tilbyder ludbehandling af jeres gulv efter afslibning i København & på hele Sjælland.

  Vi har afslebet og behandlet gulve i mere end 20 år, og er derfor de rette folk til opgaven.

  At gulvet får den rette behandling gør, at gulvets levetid forlænges og derfor ikke behøver at blive skiftet lige så ofte.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning inklusive lud- og oliebehandling

  fra 5.600,-

  Eksl. moms
  Slibning inklusive sæbebehandling af gulve

  fra 8.400,-

  Eksl. moms
  Slibning inklusive ludbehandling af gulve

  MEST POPULÆRE

  fra 9.600,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Vi er et sikkert valg inden for ludbehandling af gulve

  En ludbehandling af trægulve gør, at gulningsprocessen stopper i træet og at træet ikke får den typiske gule farve med årene. Vi behandler primært plankegulve med lud og derefter sæbe eller olie, da det er her, vi opnår det pæneste resultalt.

  Ludbehandlet gulve kan fremstå utroligt pæne, hvis det bliver udført rigtigt. Så hvis du ønsker et ekstraordinært resultalt, så kontakt Artifex Coetus.

  Hvorfor skal du vælge lud som behandling?

  Der er 3 nuancer af lud: neutral, hvid og super hvid lud. Det er så målt i 3 forskellige toner, hvor super hvid er den lyseste og neutral er farveløs.

  Ludbehandlet gulv, er et gulv, der kræver ekstra opmærksomhed samt vedligeholdelse, da det skal efterbehandles med sæbespåner eller lud-/oliepleje, alt efter hvilken behandling I ønsker at gå med.

  Den mest populære behandling inden for lud er lud & olie, da det er dét, der er mest holdbart, giver den nemmeste vedligeholdelse og ser mest naturligt ud.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Ludbehandling af trægulve

  En ludbehandling af trægulve gør, at gulningsprocessen stopper i træet og at træet ikke får den typiske gule farve med årene.

  Vi behandler primært plankegulve med lud og derefter sæbe eller olie, da det er her vi opnår det pæneste resultalt.

  Ludbehandlet gulve kan fremstå utroligt pæne, hvis det bliver udført rigtigt.

  Så hvis du ønsker et ekstraordinært resultalt, så kontakt Artifex Coetus.

  Der er 3 nuancer af lud: neutral, hvid og super hvid lud. Det er så målt i 3 forskellige toner, hvor super hvid er den lyseste og neutral er farveløs.

  Ludbehandlet gulv, er et gulv, der kræver ekstra opmærksomhed samt vedligeholdelse, da det skal efterbehandles med sæbespåner eller lud-/oliepleje, alt efter hvilken behandling I ønsker at gå med.

  Lud & olie

  Når man vælger lud, som både stopper gulningsprocessen i træet samt gør, at farven i olien bliver fremhævet, når det er påført, så giver det det bedst mulige resultalt, når der ønskes lyse, naturlige gulve.

  Lud & olie behandlede gulve skal vedligeholdes med en oliepleje af ludbehandlede gulve.

  Når I vælger at få udført en renovering i form af afslibning og behandling med lud & sæbe/olie, så sælger vi et plejeprodukt med fra os, så I har til det første stykke tid, samt I har et produkt at gå ud fra, når I skal handle det i fremtiden.

  Behandling med sæbe

  Sæbebehandling kan også gives uden lud i bunden som grundbehandling. Men det er ikke noget, vi anbefaler, da det beskadiger gulvene over årene, og de er meget svære at få pæne igen.

  Vi anbefaler altid, at der gives lud under sæbe-efterbehandling. Sådan opnår I det resultalt, der holder i længst mulig tid samt er lækkert at gå på.

  Din garanti for et godt samarbejde

  Garanti for kvalitet
  Der medfølger 3 års garanti på alt gulvafslibning & behandlinger udført af teamet fra Artifex Coetus.
  Oliering af lud
  Oliering af ludbehandlet gulve er et meget populært valg, da det giver en god modstandsdygtig overflade.
  Sæbebehandling
  Vi anbefaler ikke, at du kun vælger sæbe som behandling af dine trægulve. Vi anbefaler altid en lud som grundbehandling.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud