★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Lakering af gulv i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Lakbehandling af trægulve

  Vi tilbyder lakering af jeres gulv efter afslibning i København & på hele Sjælland.

  Vi har afslebet og behandlet gulve i mere end 20 år, og er derfor de rette folk til opgaven.

  At gulvet får den rette behandling gør at gulvets levetid forlænges og derfor ikke behøver at blive skiftet lige så ofte.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Slibning inklusive hvid lakering af gulv

  fra 5.500,-

  Eksl. moms
  Slibning inklusive lakering med 2K lak

  fra 8.400,-

  Eksl. moms
  Slibning inklusive lakering af gulv

  MEST POPULÆRE

  fra 8.800,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Vi er et sikkert valg inden for lakering af gulve

  Hos Artifex Coetus har vi igennem flere årtier lakeret trægulve i mange former, ude hos både vores privat- & erhvervskunder.

  Så hvis du står med tanken om at få afslebet og lakeret dine gulve, kan du trygt kontakte os for et gratis samt uforpligtende tilbud.

  Hvorfor skal du vælge lakering som behandling?

  Når du vælger en lakering, er du med til at fremme levetiden på dine trægulve. Vil du opnå et resultalt, der er nemt at rengøre, er ekstra slidestærkt og med en lak som forsegler gulvet mod væsker m.m.?

  Et trægulv der er lakeret er nemt at vedligeholde, da det skal vaskes op med alm. vand og sæbe.

  Der er vedligeholdelsen nemmere end på lud- og oliebehandlet gulve.

  Et efterhånden kendt produkt er hvid mat lak, som er et meget populært valg, når man vælger hvidpigmenteret gulve, men stadigvæk med den nemme vedligeholdelse som med lakeret gulve.

  Hos Artifex Coetus toner vi selv lakken med tonepasta for at ramme den rette farve, som I ønsker.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Hvidpigmenteret lak

  Et efterhånden kendt produkt er hvid mat lak, som er et meget populært valg, når man vælger hvidpigmenteret gulve – men stadigvæk med den nemme vedligeholdelse som med lakeret gulve.

  Hos Artifex Coetus toner vi selv lakken med tonepasta for at ramme den rette farve, som I ønsker. Det er derfor muligt at vælge styrken på den hvide pigment, når I vælger at få renoveret et gulv gennem os.

  Hvid mat lak kan vi anbefale til parketgulve, da det opnår det mest naturlige lyse resultalt, vi kan få ud af et lakeret gulv.

  Hvis I ønsker et mere naturligt resultalt på et plankegulv, ville vi anbefale jer hvid lud efterfulgt af olie, sæbe eller lak.

  Hvis der ønskes et ‘meget’ lyst gulv, anbefaler vi super hvid lud efterfulgt af ekstra hvid lak.

  Lakering af gulve med ekstra slidstærkt lak

  Står du og ønsker et meget slidstærkt gulv, hvor der ikke skal kunne laves mærker og ridser i? Så kan vi også tilbyde det.

  Vi har en 2-komponent lak i vores sortiment som vi normalt påføre når vi sliber større erhvervs områder som på kantiner, lobbyer, elevatorer, trapper mm. hvor der er behov for en ekstra slidestærk lak da der dagligt er meget koncentreret trafik på gulvene.

  Denne lak er en prisklasse over den almindelige boliglak som vi kører med i vores sortiment.

  Din garanti for et godt samarbejde

  5-stjernet service
  En 5-stjernet service får du hos Artifex Coetus. Vi leverer altid et resultalt, som vi havde lavet hjemme hos os selv.
  Hvidpigmenteret gulv
  Vi har stor erfaring inden for hvidpigmentering af trægulve. Vi blander selv tonerne i lakken for at vi kan ramme kundens ønske.
  Ekstra slidstærkt gulv
  Vi fører flere forskellige 2-komponent lak, der bruges til forskellige formål. Kontakt os og hør nærmere om produkterne.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud