★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Få et gratis & uforpligtende tilbud

Vi hos Artifex Coetus er et team af dedikeret folk der godt kan lide det vi laver til dagligt. Vi ligger vores faglige stolthed i det arbejde vi laver og det reflektere også på de resultater vi levere! Vi går aldrig fra et resultalt vi ikke ville have lavet anderledes hjemme hos os selv.

Du kan med tryghed vælge os som din næste gulvmand og sidde tilbage imens vi levere præcis hvad vi aftaler. Vi arbejder på altid på at opbygge en kundebase med tilfredse kunder som vi fremadrettet kan holde vores samarbejde med.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Din garanti for et godt samarbejde

  Når du vælger at bruge Artifex Coetus som jeres gulvmand, er i ikke bare sikret et resultalt i top. Vi bestræber os efter at give en ligeså god oplevelse, rådgivning & vejledning til vedligeholdelse af jeres nye gulve.

  Kvalificeret håndværkere

  Hos Artifex Coetus finder du kvalificeret håndværkere som er håndplukket ud fra deres kvaliteter.

  Garanti på kvalitet

  Der følger fra 3 til 5 års garanti på udvalgt arbejde udført af temaet fra Artifex Coetus.

  Troværdig og loyal

  Hos Artifex Coetus ligger vi stor vægt på af holde vores aftaler til tiden. Vi er altid til at få fat på inden for åbningstiden.

  En god oplevelse

  Når du bestiller et tilbud igennem Artifex Coetus så sørger vi for at en af vores dygtige folk kommer ud til jer for at besigtige opgaven samt opmåle den med laser.

  Han vil også snakke de forskellige valgmuligheder i behandlinger igennem med jer og muligvis fremvise jer prøver af de forskellige behandlinger hvis ønsket.

  Processen ville blive gennemgået med jer fra start til slut så der ikke dukker nogle uventede ting op for jer og i ville have den bedst mulige oplevelse hos os.

  Vi holder til centralt i København og det gør så også at vi dækker hele Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os.

  Alle tilbud der er givet er gældende i 12 måneder fra tilbuddet er modtaget. På den måde kan du med ro i maven indhente flere tilbud som du kan matche prisen med.

  Vi er godt opmærksomme på i kan finde tilbud der er billegere end vores, vi går dog aldrig ned på hverken kvalitet af vores produkter eller kvaliteten af det stykke arbejde vi levere.

  Du kan også skrive til mig gennem kontaktformularen her på siden.

  Jeg står til rådighed til at besvare eventuelle spørgsmål i skulle have.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Indhent et tilbud