★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Gulvbelægning i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Belægning af gulv i massivt træ i København og på resten af Sjælland

  Gulvbelægning i København & resten af Sjælland. Hos Artifex Coetus har vi bred erfaring med belægning af trægulve i mange typer, alt fra sildenbensgulve til plankegulve.

  Vi har mange års erfaring og dygtige håndværkere med sans for kvalitet.

  Se eksempler på hvilke typer af gulvbelægning vi kan lave nedenfor.

  Trægulve
  Sildebensparket
  Laminatgulve
  Klikgulve

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Lægning af laminat gulv

  fra 12.000,-

  Eksl. moms
  Lægning af fyrretræ plankegulve

  fra 27.500,-

  Eksl. moms
  Lægning af sildebensparket gulv

  MEST POPULÆRE

  fra 36.000,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hos Artifex Coetus tilbyder vi belægning af trægulve i mange typer

  Med den erfaring vi har indsamlet gennem tiden, kan vi rådgive & vejlede jer gennem jeres næste projekt – alt fra valg af type gulv, der passer efter jeres behov, til den efterfølgende vedligeholdelse for at forlænge gulvets levetid.

  Så hvis I står med tankerne om et nyt trægulv, så kontakt os nu og slip for alle bekymringerne.

  Lægning & behandling af sildebensgulve i egetræ

  Vi foretager os hvert år rigtig meget belægning af sildebensgulve i egetræ. Vi gør det mest i egetræ, da det er en utrolig flot træsort, som også er meget hård.

  Egetræ blev eksempelvis brugt til at bygge de store vikingeskibe i sin tid, det bliver brugt til at bygge broer og før jern rigtig blev et byggemateriale, var egetræ det oplagte valg i et hårdt materiale.

  Sildebensgulve har altid været et populært valg, men er blevet en del mere eftertragtede inden for de seneste år.

  Når I vælger at få lagt et gulv igennem Artifex Coetus, sørger vores dygtige gulvslibere for at gulvet får en let slibning – samt den behandling I har valgt, i samarbejde med vores salgskonsulent.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Behandling af jeres nylagte sildebensgulv

  Når det kommer til behandling af jeres nylagte gulve, giver vi jer den bedst mulige rådgivning i forhold til jeres situation, hvis I har børn, dyr eller noget helt tredje som der skal tages højde for ud fra valg af behandling.

  De mest valgte behandlinger til et nylagt sildebensgulv i egetræ er en 2-komponent olie fra Junckers. Den fås i mange forskellige farver, men er mest brugt i farverne Klar, Hvid & Nordic/Invisible. Den er nem at vedligeholde med en oliepleje fra Junckers, det får en super flot mat overflade og ser meget naturligt ud.

  Et andet godt valg til behandling af dine nylagte sidebensparketgulve er en hårdvoks olie fra Osmo.

  Den er meget slidestærk overfor ridser, den fås i mange forskellige farver også en farveløs men den ser ikke lige så natulig ud som en 2-komponent olie.

  Ønsker du et sildebensgulv i en anden træsort som bøgetræ, valnød m.m. kan vi selvfølgelig også levere det. Med vores store ekspertise inden for gulve kan vi levere lige den type trægulv, som du ønsker.

  Lægning af laminatgulve på hele Sjælland

  Der er efterhånden et kæmpe marked inden for klikgulv og laminatgulve.

  Laminatgulv er et ‘plastik’ gulv, som ikke kan slibes og vedligeholdes på samme måde, som man kan gøre med et trægulv.

  Laminatgulve er som regel et meget stærkt gulv, der er svært at ridse. De er et populært valg i nybyggerier, hvor lejlighederne skal sælges efterfølgende, da det er den billigste form for gulv – og kan ligne lige det gulv du gerne vil have.

  Ulempen ved et laminatgulv er, at det som sagt ikke kan slibes og vedligeholdes. Så hvis uheldet er ude, og der kommer ridser eller mærker i gulvene, så er den eneste løsning at skifte gulvet.

  Det kan sagtens løbe hen og blive en højere omkostning for jer at have laminatgulve, hvis I ikke får den rette rådgivning om, hvilken type gulv, der passer til jeres behov.

  Lægning af klikgulv i København & på hele Sjælland

  Det har et tyndt slidelag af træ på omkring 3-5 mm., som er bygget sammen med andre materialer for at give det her klikgulv med træoverflade.

  Et klikgulv kan typisk slibes 1-3 gange, det kommer an på hvor tykt gulvet er, samt hvor meget der er behov for at slibe af.

  Klikgulve er som regel dyrere end laminatgulve, men hvis man vælger et godt og ordenligt laminatgulv, kan det også være dyrere.

  Vi giver dig den bedste rådgivning du kan få, når du skal vælge et nyt gulv

  Din garanti for et godt samarbejde

  Sildebensgulv i egetræ

  Ved lægning af nyt sildebens parketgulv så vælger 90% af vores kunder gulvet i egetræ.

  Over 20 års erfaring

  Med stor erfaring inden for belægning af plankegulve, sildebensgulve, parketgulve m.m. er vi et gulvfirma, du kan stole på.

  Fra start til slut

  Efter montering af jeres nye gulve kommer vores dygtige slibere og sørger for, at gulvet bliver afslebet og behandlet efter jeres ønske.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud