★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Gulvfirma nær Gentofte & omegn

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle håndværkere

  Gulvafslibning Gentofte

  Er dit trægulv træt og slidt, så kan Artifex Coitus klare opgaven. Vi sørger for service på højt niveau og med mange års erfaring i Gentofte – derfor vælger du et lokalt firma.

  Gulvslibning er med til at give træet nyt liv, og vi sikrer et flot stykke arbejde efter ønsket resultat.

  Med vores arbejde kan vi sørge for flotte gulve, vi sliber, lakerer og finpudser. Denne ydelse er både til dig, som ønsker en salgsklar bolig, eller hvis du drømmer om en bolig, der står endnu flottere end før.

  Efter gulvafslibningen har vi et bredt udvalg af produkter inden for lak og olie, og af den årsag kan vi garantere et smukt, klassisk eller unikt gulv.

  Vi råder til at opgaven udføres af professionelle folk med erfaring i dine gulve, så med vores brede viden, erfaring og produkter står vi klar til at slibe eller afhøvle dine gulve i Gentofte.

  Når du vælger at forny dit gulv med en behandling, er det for at beskytte, forbedre og ændre udseendet af gulvet. Vi kan garantere at give dit trægulv et nyt liv og en længere varighed.

  Gulvbelægning Gentofte

  Vi udfører gulvbelægning af mange typer gulv i Gentofte & omegn for vores glade kunder hele året. Og med et firma der vægter højt at levere både et resultalt samt en oplevelse udover normalen, vil du glæde dig over at vælge os.

  Med vores kompetente gulvfolk samt kundeservice medarbejder kan vi i dialog med hinanden sørge for, at vi i fællesskab får løst opgaven efter jeres ønske.

  Med over 20 års erfaring med gulvbelægning, er vi et kvalificeret bud på at lægge jeres næste trægulv.

  Vores placering er i København Ø – det gør også, at vores biler tit kører i Gentofte & omegn.

  Når du kontakter os, er det muligt at få en af vores gulvfolk ud til et gratis og uforpligtende møde. Der har I mulighed for at få svar på alle de spørgsmål I skulle stå med, se forskellige prøver af gulve og de efterfølgende behandlinger samt få et gratis tilbud på jeres gulvprojekt.

  Din garanti for et godt samarbejde

  Når du vælger at bruge Artifex Coetus som jeres gulvmand, er I ikke bare sikret et resultalt i top.

  Vi bestræber os efter at give en lige så god oplevelse, rådgivning & vejledning til vedligeholdelse af jeres nye gulve.

  Kvalificerede håndværkere

  Hos Artifex Coetus finder du kvalificerede håndværkere, som er håndplukket ud fra deres kvaliteter.

  Garanti på kvalitet

  Der følger 3 til 5 års garanti på udvalgt arbejde udført af teamet fra Artifex Coetus.

  Troværdig og loyal

  Hos Artifex Coetus lægger vi stor vægt på at holde vores aftaler til tiden. Vi er altid til at få fat på inden for åbningstiden.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud