★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Gulvafslibning i København & omegn

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle håndværkere

  Gulvafslibning udføres i København & på resten af Sjælland

  Vi har afslebet og behandlet gulve i mere end 20 år og er derfor de rette folk til opgaven.

  At gulvet får den rette behandling gør at gulvets levetid forlænges og derfor ikke behøver at blive skiftet lige så ofte. Det kunne for eksempel være lakering af gulve.

  Nedenfor finder du et udkast af de behandlinger vi tilbyder til vores kunder, efter en afslibning af jeres gulve.

  Lakering af gulv
  Ludbehandling af gulv
  Olibehandling af gulv
  Hårdvoksolie på gulv

  Priseksempler

  Du finder konkurrence dygtige priser hos Artifex Coetus. Vi bestræber os efter at kunne levere de bedst mulige priser baseret på de materialer samt resultater, vi leverer.

  Gulvafslibning inklusive lakering af gulve

  fra 5.500,-

  Eksl. moms
  Gulvslibning inklusive ludbehandling af gulve

  fra 9.600,-

  Eksl. moms
  Gulvslibning inklusive oliering af gulve

  MEST POPULÆRE

  fra 12.500,-

  Eksl. moms

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hvorfor skal du vælge os til slibning af dit gulv?

  Vi tager os den rette betænkningstid til at finde de korrekte gulvfolk til at varetage vores kunder. Efter en opstart hos Artifex Coetus, vil alle blive oplært i den bestemte procedure, vi benytter os af.

  På den måde kan vi sikre os, at der vil blive leveret et resulalt vi kan stå 100% inde for hver gang.

  Professionel gulvarbejde udføres for privat & erhverv i København & på resten af Sjælland

  Vi tilbyder gulvafslibning i Gentofte og resten af København til vores kunder. Et massivt gulv kan slibes op til flere gange, før det bliver slebet ned til det skal udskiftes. Dette afhænger dog af gulvets tykkelse.

  Ved ældre plankegulve er tykkelsen forholdsvis tyk, og der er som regel ikke særlig stor chance for at der slibes igennem dette. Nu til dags fås gulve helt ned i 3 mm tykkelse slibelag, hvor der kun kan slibes 1-2 gange, før gulvet skal udskiftes. Vi sliber omkring 1-2 mm af gulvets overflade ved en gulvafslibning. Ved en slibning vil gulvet også blive rettet ud for ujævnheder.

  Det er selvfølgelig en billigere løsning end massive trægulve, men kan godt blive en større økonomisk udfordring på sigt, hvis ikke man vælger det rette gulv. Vores fagfolk står altid klar til at rådgive jer til de bedste materialer der fås på markedet.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Vi sliber jeres trægulve på hele Sjælland

  Den rette gulvafslibning kræver også den rette behandling.

  Hvis dine gulve trænger til en gulvafslibning er Artifex Coetus dit foretrukne valg. Vi har mange års erfaring og dygtige håndværkere med sans for kvalitet.

  Når du bestiller et tilbud, vil vi hurtigst muligt komme ud forbi til en snak omkring hele processen. Vi kan fremvise prøver med forskellige behandlinger på egetræ og fyrretræ, så I kan få den bedst mulige fornemmelse omkring, hvordan de forskellige produkter ser ud på de forskellige trætyper.

  Vi måler sammen jeres bolig op med laser for at få det præcise m2-mål. I vil så derefter modtage et specificeret tilbud på mail. Alt sammen gratis og uforpligtende, så kontakt os nu og få et tilbud på jeres næste gulvprojekt.

  Din garanti for et godt samarbejde

  Din lokale gulvmand

  Med placering i København er vi centralt placeret for at kunne dække det størst mulige område på Sjælland.

  Garanti for kvalitet

  Der medfølger 3 års garanti på alt gulvafslibning & behandlinger udført af Teamet fra Artifex Coetus.

  5-stjernet gulvafslibning

  En 5-stjernet gulvafslibning får du hos Artifex Coetus. Vi leverer altid et resultalt, som vi havde lavet hjemme hos os selv.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud