★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Epoxy belægning i København & på hele Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Belægning af epoxy

  Epoxy er et meget kraftigt bindemiddel. Gulve der er bliver behandlet med denne type af maling, vil få en meget slidstærk overflade. Epoxymaling er tokomponent, og det vil sige, at det består af en base og en hærder.

  Epoxy vil være en ideel løsning til din garage, køkken og andre former for overflader, som skal være lette og nemme at rengøre.

  Du kan her på siden læse mere om:

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Hvorfor skal du vælge os til at lave dine epoxy gulve?

  Vi tager os den rette betænkningstid til at finde de korrekte gulvfolk til at varetage vores kunder.

  Efter en opstart hos Artifex Coetus, vil alle blive oplært i den bestemte procedure, vi benytter os af.

  På den måde kan vi vi sikre os, at der vil blive leveret et resulalt, vi kan stå 100% inde for hver gang.

  Epoxy belægning udføres for privat & erhverv i København & på resten af Sjælland

  Epoxymaling ses ofte på gulve, hvor der opstår meget trafik og som er udsat for slitage. De rum der er er mest populære, hvor du typisk vil finde epoxy, vil være i et værksted, køkken eller badeværelse.

  Som udgangspunkt vil du kunne bruge epoxy på alle gulvtyper, herunder også trægulve. Epoxy har det dog bedst på de hårde overfalder bestående af materialer såsom beton og cement.

  Gulve der er blevet behandlet med epoxymaling vil blive ekstremt modstandsdygtige over for eksempel:

  Og meget andet.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Ønsker du dig et slidstærkt gulv?

  Der er flere forskellige grundlag til at epoxymaling kan være den rette løsning til dit gulv. En af dem er, at epoxy er ekstremt robust og slidstærkt. Det vil kunne klare belastninger, der vil kunne opstå i et værksted eller lignende.

  En anden grund er, at epoxy er uhyre let at rengøre med de rengøreringsmidler og redskaber, som du vil kunne finde i din lokale dagligvarebutik. Epoxymaling er så kraftig en type af maling, at du vil være fri for frygten om blandt andet revner.

  Det er også her vi kan påpege, at gulvet vil være nemt at vedligeholde og rengøre, da dette ikke vil være et problem, der vil opstå.

  Pleje & vedligeholdelse af et epoxy gulv

  Du vil kunne bruge epoxy gulv maling overalt på de områder, hvor du ønsker et ekstra slidstærkt og holdbart gulv.

  Et epoxy gulv vil holde i omkring 15-20 år. Holdbarheden af dit flotte nye epoxy gulv afhænger dog også af, hvad du plejer med og hvor ofte du vælger at vedligeholde det. Alle gulve er forskellige.

  Den bedste måde at holde dit gulvs pæne overflade er ved at vaske det regelmæssigt.

  Og hvis der skulle opstå uheld, hvor der bliver spildt, anbefaler vi at det fjernes med det samme.

  Ligesom mange andre gulve,  vil det holde i færre år end andre, hvis det bliver udsat for daglig stærk slitage og megen trafik.

  Din garanti for et godt samarbejde

  Epoxy gulve

  Vi tilbyder belægning af epoxy gulve i en variation af farver, det er kun fantasien, der sætter grænser inden for dette felt.

  Designer gulve

  Står du med tanken om at få lavet et gulv som er over normalen, så tilbyder vi flere former for designer gulve.

  Slidstærkt gulv

  En epoxy belægning er en meget slidstærk overflade, som typisk bliver brugt i autoværksteder, lagerbygninger og i erhverv.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Indhent et tilbud