★★★★★

4.8 på Anmeld Håndværker

Gulvbehandling i København & på resten af Sjælland

Kontakt os i dag og bestil et gratis samt uforpligtende tilbud på jeres næste gulv projekt.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud – Du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.


  Konkurrencedygtige priser

  Garanti på udført arbejde

  Professionelle Håndværkere

  Behandlinger til trægulve

  Vi har afslebet og behandlet gulve i mere end 20 år, og er derfor de rette folk til opgaven.

  At gulvet får den rette behandling gør at gulvets levetid forlænges og derfor ikke behøver at blive skiftet lige så ofte.

  Vi tilbyder en variation af behandlinger til jeres gulv efter afslibning i København & på hele Sjælland.

  Klik herunder og læs mere om hver enkelt behandling.

  Oliebehandlinger
  Lakbehandlinger
  Ludbehandlinger
  Hårdvoksolie

  Vi er et sikkert valg indenfor behandlinger af gulve

  Vi har behandlet gulve for vores privat- og erhvervskunder i mere end 20 år. Derfor er vi et godt bud på en gulvmand til at varetage jeres gulvopgave.

  Kontakt os i dag og bestil et tilbud på jeres gulvprojekt. Vi kommer ud og besigtiger gulvene, måler op med laser og snakker processen igennem med jer. Der har I også mulighed for at se prøver med de forskellige behandlinger

  Hvilken behandling skal du vælge til dine nyslebet gulve?

  Der findes en variation af behandlinger til nyslebet trægulve. Vores folk har været på kursus hos de forskellige leverandører, og er blevet certificeret i at behandle deres produkter. Så du kan med ro i maven få Artifex Coetus til at behandle dine gulve.

  Lak er et meget populært valg på gulve hos folk der har børn, dyr eller bare meget trafik på gulvene.

  Det er også muligt at få en 2-komponent lak, som er meget slidstærk. Den bliver eksempelvis brugt på restauranter, caféer, skoler m.m.

  Hvidpigmenteret lak er en mulighed, hvis du ønsker et lyst gulv.

  Lud kan vedligeholdes og holdes pænt i rigtig mange år, hvis man gør det på den rigtige måde. Luden skal ALTID vaskes op i den rigtige sæbe!

  Det er muligt at efterbehandle lud med sæbe, olie eller voks. Luden er med til at holde gulvet lyst – frem for lak, hvor gulvet gulner med tiden.

  Olie er primært et produkt, der bliver brugt på borde og terrasser, men går også super godt på et gulv.

  I hårdvoksolie finder du som kunde den bedste kombination af olie og voks, da hårdvoksolie er skabt af elementerne de to.

  Ring til mig på

  25 39 39 25

  Oliebehandlinger

  Oliebehandling skaber en flot mat overflade på både gulve og bordplader. Denne form for behandling er meget modstandsdygtig overfor snavs og slid.

  Det er nemt at opfriske og vedligeholde et olieret gulv eller bordplade. De steder hvor hverdagens trafik ses mest, kan man pleje ekstra ved at give en plejeolie i ny og næ.

  Vi står selvfølgelig parat til at vejlede dig, så du som kunde vil kunne bibeholde det pæne resultat.

  Lakbehandlinger

  Når det kommer til en lakbehandling er dette det sikre valg, hvis du ønsker et slidstærkt gulv. Vi vil kunne tilbyde almindelig lak og en der er 2-komponent – hvad er forskellen så?

  En 2-komponent lak er stærkere til de steder, hvor der opstår ekstra meget trafik – såsom en trappe. Den er også god til børn med fart over feltet eller hvis man har husdyr.

  Ludbehandlinger

  Et lyst trægulv der bliver ludbehandlet kan gøre en kæmpe forskel for et rum. Det vil kunne virke både større og lysere efter behandlingen er påført. En ludbehandling er et eftertragtet valg, hvis man har trægulve i en lys træsort.

  Lud vil gå ned i træet og hæmme den gulningsproces, der forekommer med årene. Derved vil det holde sig lyst længere tid end andre behandlinger.

  Vi vil også sagtens kunne kombinere flere behandlinger – for eksempel kan man efter en afslibning ludbehandle og derefter påføre en hvid lak for at styrke gulvet, bibeholde den lyse farve og dette vil samtidig være enkelt at pleje/vedligeholde.

  Hårdvoksoliebehandlinger

  Vi har på flere projekter behandlet med hårdvoksolie.

  Dette er en af de typer behandlinger, der gør en træoverflade særligt slidstærk, som med stor glæde bliver benyttet både på trægulve og træbordplader.

  I hårdvoksolie finder du som kunde den bedste kombination af olie og voks, da hårdvoksolie er skabt af elementerne de to.

  Hårdvoksolie indeholder alle af oliens plejende og nærende egenskaber og voksens væskeafvisende egenskaber.

  Dette er alt i alt det, der gør hårdvoksolie helt særligt slidstærkt.

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Gulvbræt der var løst

  Jeg har haft rigtig god oplevelse med håndværker. Svarede hurtigt på min besked og udførte dagen efter. Rigtig god service.
  Siesing Totalbyg ApS

  ★★★★★

  Uforpligtende samtale

  Jeg havde i dag en behagelig samtale med Michelle. Jeg havde kontaktet hende pr mail angående priser på deres service, og allerede indenfor en time havde jeg Michelle i røret. Meget behagelig samtale og meget forstående og erfaren kvinde jeg fik talt med. Kan kun anbefales.
  Signe

  ★★★★★

  Værelse på 1. sal

  En fantastisk projektleder Maria som var hurtig til aftale/pris/og undervejs. Nogle søde imødekommende håndværkere, som lavede det hele så perfekt.
  Tina

  Ønsker du et prisoverslag?

  Du kan ringe til vores kundeservice og få et prisoverslag. Ved en mindre beskrivelse af opgaven, kan vi give et godt bud på hvad en pris ville ligge på.

  Når I ønsker et fast tilbud på jeres gulvprojekt, kommer vi ud forbi jer til et lille besøg, hvor vi måler gulvene op med laser, snakker om processen samt behandlinger igennem.

  Vi har prøver med forskellige behandlinger på forskellige trætyper med ud til jer, så I kan få den bedst mulige fornemmelse af, hvordan det endelige resultalt kunne blive.

  Indhent et tilbud